Φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου με τους Παλαίμαχους Σοφάδων

Έναν όμορφο φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα, για καλό σκοπό, έδωσαν  το απόγευμα της Μ. Τρίτης στο Δημοτικό Στάδιο Σοφάδων οι ομάδες των Παλαιμάχων της περιοχής και της ΙΡΑ Καρδίτσας.

Η φιλική αναμέτρηση, που είχε μεγάλη ανταπόκριση, πραγματοποιήθηκε με αφορμή την έναρξη συνεργασίας μεταξύ των αρμοδίων των δύο ομάδων, ενώ είχε και  φιλανθρωπικό σκοπό, καθώς με απόφαση των ομάδων συγκεντρώθηκαν τρόφιμα που δόθηκαν στο “Σπίτι της Αγάπης” Σοφάδων.

Παλαίμαχοι Σοφάδων και ΙΡΑ Καρδίτσας έστειλαν το δικό τους μήνυμα σε αυτές τις δύσκολες οικονομικά στιγμές που βιώνουν αρκετοί συμπολίτες μας και με αυτό τον τρόπο ενίσχυσαν το θεάρεστο έργο που επιτελεί επί χρόνια με συνέπεια το “Σπίτι της Αγάπης” Σοφάδων. Παράλληλα με αυτόν τον φιλικό αγώνα ξεκινά μια ευρύτερη συνεργασία και ανάπτυξη σχέσεων μεταξύ της τοπικής μας διοίκησης και των Παλαίμαχων ποδοσφαιριστών Σοφάδων, η ομάδα των οποίων είναι από τις πιο δραστήριες πανελληνίως.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα των Παλαιμάχων Σοφάδων άνοιξε το σκορ στο πρώτο μέρος και κατάφερε τελικά να επικρατήσει με σκορ 2-1, αφού στο μεταξύ η ομάδα μας είχε ισοφαρίσει προσωρινά.

 

 ‘Servo per amikeco’ – ‘Υπηρετώ δια της Φιλίας’

 

Για το Δ.Σ.

      Ο Πρόεδρος                                                                Ο Γεν. Γραμματέας

Γεώργιος Ζαρχανής                                                          Νικόλαος Γούσιας

 

5/5 - (1 vote)