1ο Πασχαλινό Κύπελλο Αγάπης

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Μ. Δευτέρα και τη Μ. Τρίτη στο Μουζάκι το 1ο Πασχαλινό Κύπελλο Αγάπης, με αγώνες πετοσφαίρισης ανδρών, που συνδιοργανώθηκε από την τοπική μας διοίκηση και το Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Μουζακίου, αλλά και το Γυμναστικό Σύλλογο Μουζακίου & Περιχώρων «Γ. Πασιαλής».

Προσκεκλημένες ήταν επίσης οι ομάδες της ΙΡΑ Αλεξανδρούπολης και της ΕΛΜΕ Καρδίτσας, με αποτέλεσμα οι αγώνες να είναι ιδιαίτερα συναρπαστικοί. Η διοργάνωση στην οποία έλαβαν  μέρος οι τέσσερις προαναφερόμενες ομάδες πετοσφαίρισης, πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια των εκδηλώσεων «Πασιάλεια 2017», ενώ τελούσε υπό την αιγίδα του Δήμου Μουζακίου και στα πλαίσια αυτής συγκεντρώθηκε ποσότητα τροφίμων, η οποία θα διατεθεί στις άπορες οικογένειες του Δήμου Μουζακίου.

Το κύπελλο κατέκτησε, μετά από συναρπαστικούς αγώνες, η ομάδα της ΕΛΜΕ Καρδίτσας, που στον τελικό νίκησε την ΙΡΑ Καρδίτσας με 3-0 σετ. Με το ίδιο σκορ νίκησε η ΙΡΑ Αλεξανδρούπολης τους Άνδρες Μουζακίου στον μικρό τελικό. Την προηγούμενη ημέρα στους ημιτελικούς η ΙΡΑ Καρδίτσας είχε επιβληθεί της ΙΡΑ Αλεξανδρούπολης με 3-1 σετ, ενώ η ΕΛΜΕ είχε νικήσει τους Άνδρες Μουζακίου με 3-0 σετ.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους αθλητές που αγωνίστηκαν με πάθος, αλλά σε αθλητικά πλαίσια και τους θεατές που πρόσφεραν τρόφιμα για τον σκοπό που είχε τεθεί. Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλουμε στους φίλους της ομάδας πετοσφαίρισης της ΙΡΑ Αλεξανδρούπολης που μας τίμησαν με την παρουσία τους κάνοντας μεγάλο ταξίδι και  για την προσφορά τους στη διεξαγωγή της εκδήλωσης το Δήμο Μουζακίου, το «Κτήμα Χαλίλη» και το νερό «ΘΕΟΝΗ».

Rate this post