14η λαμπαδηδρομία εθελοντών αιμοδοτών – Συμμετοχή της ΙΡΑ Καρδίτσας

Η τ.δ Καρδίτσας συμμετείχε στην 14η εθελοντική λαμπαδηδρομία που διοργανώθηκε από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών στις 15 Σεπτεμβρίου 2016 στην Καρδίτσα.  Για την ΙΡΑ Καρδίτσας τη φλόγα μετέφερε ο Αρχ/κας ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ Παναγιώτης ο οποίος είναι τακτικός αιμοδότης και συμμετέχει στις εθελοντικές αιμοδοσίες που διοργανώνει η τοπική μας διοίκηση.  Στην εκδήλωση συμμετείχαν και οι τρεις Καρδιτσιώτες πρωταθλητές του βάδην, που πήραν μέρος στους ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο, η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, η Παναγιώτα Τσινοπούλου και ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ.

Την Διεύθυνση Αστυνομίας Καρδίτσας εκπροσώπησε ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής κος Θωμάς ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ .

Η υποδοχή της φλόγας έγινε στην οδό Σακελλαρίου 16, όπου στεγάζεται ο Σύλλογος Εθελοντών αιμοδοτών ν. Καρδίτσας, και η πορεία της συνεχίστηκε προς το κτίριο του ληξιαρχείου και κατόπιν επί της οδού Ιεζεκιήλ. Στο δημαρχείο η πομπή των λαμπαδηδρόμων έστριψε αριστερά και μέσω της Ανδρέα Παπανδρέου και του κεντρικού πεζόδρομου κατέληξε στην κεντρική πλατεία.

Η συμμετοχή στην εθελοντική αιμοδοσία αποτελεί μια από τις βασικές μας δράσεις και για αυτό τον σκοπό είναι προγραμματισμένες, τρείς αιμοδοσίες κάθε έτος που γίνονται φυσικά στο ανάλογο τμήμα του Νοσοκομείου Καρδίτσας κάθε περίπου τέσσερις μήνες η επόμενη αιμοδοσία μας θα γίνει στις 19 Οκτωβρίου.

Στην «Φλόγα της αγάπης» συμμετείχαν πάνω από 20 φορείς και σωματεία της πόλης μας παραμένοντας για ακόμη μια φορά πιστοί στην αξία του εθελοντισμού και ειδικότερα της εθελοντικής αιμοδοσίας.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ο Αρχ.κας Παναγιώτης Αρχιμανδρίτης που εκπροσώπησε την ΙΡΑ Καρδίτσας

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Rate this post