15η ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ – ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ I.P.A/Τ.Δ. ΦΩΚΙΔΑΣ & Ε.ΑΣ.Υ.ΦΩΚΙΔΑΣ

ΝΕΑ ΙΡΑ on 26 Sep , 2017

Την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 20:00΄με ιδιαίτερη χαρά και τιμή συμμετείχαμε στην Άμφισσα, στην λαμπρή εκδήλωση Υποδοχής της Φλόγας της 15ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας εθελοντών αιμοδοτών της ΠΟΣΕΑ.
Η έναρξη της Λαμπαδηδρομίας πραγματοποιήθηκε στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φωκίδας από τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Άμφισσας ΄΄ Οι Άγιοι Ανάργυροι΄΄, με τη συμμετοχή του Αστυνομικού Διευθυντή Φωκίδας κ. Παναγιώτη ΡΟΥΜΕΛΗ και των προέδρων της Δ.Ε.Α/Τ.Δ ΦΩΚΙΔΑΣ κ. Γρηγορίου ΠΑΣΧΑΛΗ και της Ε.ΑΣ.Υ.ΦΩΚΙΔΑΣ κ. Δρόσου ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ, όπου μαθητές, εκπρόσωποι της τοπικής κοινωνίας και αρκετοί συνάδελφοί μας, κατευθύνθηκαν προς το κέντρο της Άμφισσας και κατέληξαν στο ιστορικό Γιάγτζειο – Δελμούζιο Γυμνάσιο Άμφισσας, ανάβοντας το βωμό με την φλόγα της Αγάπης.

Την Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017 και κατά τις ώρες 18.00΄-21:30΄ πραγματοποιήθηκε στο κτίριο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φωκίδας με μεγάλη επιτυχία η πρώτη εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώθηκε από κοινού με το σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Άμφισσας ΄΄Οι Άγιοι Ανάργυροι΄΄ και σε συνεργασία με την Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Γ.Ν Άμφισσας όπου πλήθος φίλων αιμοδοτών, συμπολιτών και συναδέλφων μας, διαθέτοντας 10 λεπτά από το χρόνο τους πρόσφεραν στον συνάνθρωπό τους , το καλύτερο δώρο, ένα κομμάτι ζωής.
« Δυστυχώς η ζωή δεν αναβάλλεται.»

Κατά την διάρκεια της εθελοντικής αιμοδοσίας διανεμήθηκαν ενημερωτικά φυλλάδια της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών ( I.P.A) και αναμνηστικά δώρα της.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Διευθυντή Αστυνομίας Φωκίδας, Αστυνομικό Διευθυντή κ. ΡΟΥΜΕΛΗ Παναγιώτη, τον Πρόεδρο του ΣΕΑ Άμφισσας΄΄Οι Άγιοι Ανάργυροι΄΄ κ. Δημήτριο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του, την Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Άμφισσας, τον γιατρό κ. Δημήτριο ΜΠΟΥΡΓΑΝΟ και το προσωπικό αυτής για την συνεργασία τους, τα Μ.Μ.Ε, καθώς επίσης και όλες τις φίλες και φίλους αιμοδότες, συμπολίτες και συναδέλφους μας, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας.
Για τα Διοικητικά συμβούλια – Οι Πρόεδροι

SERVO PER AMIKECO

Τ.Δ (I.P.A) ΦΩΚΙΔΑΣ

Ε.ΑΣ.Υ.ΦΩΚΙΔΑΣ
Γρηγόριος ΠΑΣΧΑΛΗΣ

Δρόσος ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ