16η Οικολογική γιορτή Καρδίτσας

Η ΟικόΣφαιρα (Κίνηση για τον άνθρωπο, το περιβάλλον και την ποιότητα ζωής),  με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, το Δήμο Καρδίτσας, το Δήμο Αργιθέας, το Europe Direct της Αναπτυξιακής Καρδίτσας (Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρία ΟΤΑ), τις Διευθύνσεις Α ΄ θμιας και Β ΄ θμιας Εκπ/σης Ν. Καρδίτσας, το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Μουζακίου και άλλους φορείς διοργανώνει απο τις 22 έως τις 25 Σεπτεμβρίου την 16η Οικολογική γιοργή.

 

Η τ.δ. Καρδίτσας έχει συμμετάσχει ενεργά στο παρελθόν στον θεσμό τον οποίο και υποστηρίζει.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η Έκθεση θα λειτουργήσει στο Παυσίλυπο, και θα  λάβουν μέρος παραγωγοί βιολογικών προϊόντων φυτικής και ζωικής παραγωγής, μεταποιητές και τυποποιητές βιολογικών προϊόντων, περιβαλλοντικές οργανώσεις, και φορείς που σχετίζονται με τη βιολογική παραγωγή αλλά και την προστασία του περιβάλλοντος. Θα λάβουν επίσης μέρος και  χειροτέχνες με οικολογικά είδη χειροτεχνίας.

Εκτός από την Εκθεσιακή Αγορά, Οικολογική Γιορτή Καρδίτσας περιλαμβάνει ημερίδες με θέμα το περιβάλλον και την προστασία του καθώς και ομιλίες – συζητήσεις, εργαστήρια, οικολογικά και καλλιτεχνικά δρώμενα και δράσεις για τα παιδιά.

afisa-16hs-oikologikhs