Κοπή πίτας ΙΡΑ Τρικάλων

ΝΕΑ ΙΡΑ on 14 Mar , 2016

Την Παρασκευή 05 – 02 – 2016   και ώρα 21:00 στο Καφέ- μπαρ «LE CHAT NOIR» (Στουρνάρα 10-12 – Τρίκαλα), η Τοπική Διοίκηση ΙΡΑ Τρικάλων, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη της πίτα, σε ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον.

Την εκδήλωση τίμησαν, Επίσημοι, Αξιωματικοί- Διοικητές Υπηρεσιών και πλήθος τόσο εν ενεργεία όσο και εν αποστρατεία συναδέλφων.

Μετά την ομιλία του προέδρου της Τοπικής Διοίκησης Τρικάλων, για τους επιδιωκόμενους σκοπούς της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών και την αναφορά του, σε προσεχείς δραστηριότητες της Τοπικής μας, προκειμένου να επιτευχθούν αυτοί, ζητήθηκε η βοήθεια και η στήριξη, όλων των συναδέλφων σε μελλοντικές δράσεις της Τοπικής μας.

Στη συνέχεια μετά την κοπή της πίτας μας, ακολούθησε ανταλλαγή ευχών και επτά (7) τυχεροί συνάδελφοι κέρδισαν σε κλήρωση, αφιλοκερδώς, ισάριθμα αξιόλογα δώρα, με πρώτο εξ’ αυτών ένα τριήμερο (2 διανυκτερεύσεις) για δύο (2) άτομα και δύο (2) παιδιά στα Σύβοτα- Θεσπρωτίας, προσφορά της τ.δ. Τρικάλων.

Σε ανάλογη κλήρωση έκπληξη, που πραγματοποιήθηκε μόνο για τις παρευρισκόμενες γυναίκες, δύο (2) τυχερές κέρδισαν δώρα προσωπικής περιποίησης, προσφορά γνωστού ξενοδοχείου.

Η τ.δ ΙΡΑ Τρικάλων ευχαριστεί όλους τους παρευρισκομένους/ες, τους υποστηρικτές και τους ιδιοκτήτες του καταστήματος «LE CHAT NOIR», για την υποδειγματική φιλοξενία.-

Με εκτίμηση

SERVO   PER   AMIKECO

( υπηρετώ δια της φιλίας )

 

Ο Πρόεδρος                            O Γενικός   Γραμματέας

ΘΕΟΧΑΡΗΣ Κων/νος                 ΜΠΕΓΑΣ Αχιλλέας

 

Trikala_1

Rate this post