2η εβδομάδα δράσης IPA

Να που έφτασε ο καιρός για τη 2η εβδομάδα δράσης της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών!

Πέρυσι το ελληνικό εθνικό τμήμα της IPA έλαβε την απόφαση και καθιέρωσε αυτή την εβδομάδα δράσεων σε πανελλήνιο επίπεδο, όπου όλες οι τοπικές διοικήσεις της χώρας μέσα από μια ποικιλία και ποσότητα δράσεων θα αναδείξουν το πολύπλευρο έργο της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών.

Μετά την επιτυχία που είχε αυτή η πρωτοβουλία και τον προγραμματισμό αντίστοιχων εκδηλώσεων από αρκετές τοπικές διοικήσεις, φέτος η συμμετοχή αναμένεται να είναι μεγαλύτερη και ήδη πολλές τοπικές διοικήσεις έχουν προγραμματίσει εκδηλώσεις και δράσεις. Η τοπική διοίκηση Καρδίτσας φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει από την εβδομάδα δράσης. Άλλωστε εμείς ήμασταν που πριν τουλάχιστον 5 χρόνια είχαμε προτείνει ως ιδέα την εκδήλωση δράσεων σε πανελλήνιο επίπεδο και ταυτόχρονα για όλες τις τοπικές διοικήσεις.

              Για φέτος λοιπόν προσπαθήσαμε και διοργανώνουμε μια εβδομάδα εκδηλώσεων που ευελπιστούμε ότι θα προσελκύσουν μεγάλο αριθμό μελών & φίλων της τοπικής μας διοίκησης. Αναλυτικά:

 

Την Τετάρτη 26 Ιουνίου και κατά τις ώρες 12:00’ – 15:00’ θα συγκεντρώνουμε στο γραφείο μας στη Δ.Α. Καρδίτσας τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης που θα παραδοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καρδίτσας.

Την Πέμπτη 27 Ιουνίου και κατά τις ώρες 11:00’ – 13:00’ θα πραγματοποιηθεί στο Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Καρδίτσας η 2η αιμοδοσία έτους 2019. Υπενθυμίζουμε ότι οι εθελοντές αιμοδότες που θα λάβουν μέρος μπορούν να προσφέρουν το αίμα τους σε Τράπεζα Αίματος της επιλογής τους.

Την ίδια μέρα και ώρα 19:45’ θα είμαστε στο κλειστό γυμναστήριο Καρδίτσας για να υποστηρίξουμε την ομάδα μπάσκετ που αγωνίζεται στον προημιτελικό του πρωταθλήματος ανεξάρτητων ομάδων απέναντι στους Μηχανικούς.

Την Παρασκευή 28 Ιουνίου και ώρα 19:30’ θα τελεστεί στον ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου, στους Αγίους Αναργύρους Κρανιάς Αρτοκλασία επί της εορτής του Αποστόλου Παύλου, προστάτη της ΙΡΑ. Μετά το πέρας θα προσφερθεί κέρασμα από την τοπική μας διοίκηση σε όλους.

Την Κυριακή 30 Ιουνίου και ώρα 10:30’ διοργανώνουμε πεζοπορία για μικρούς και μεγάλους στο Ανθοχώρι, όπου θα θαυμάσουμε το πανέμορφο περιβάλλουν του φαραγγιού και θα περπατήσουμε ως τους καταρράκτες και την καμάρα. Από την τοπική μας διοίκηση θα προσφερθούν δροσερά νερά, χυμοί και σνακ.  

Την Τρίτη 2 Ιουλίου και ώρα 21:30’ σας περιμένουμε για μια υπέροχη και γευστική βραδιά κάτω από τα αστέρια στον πιο όμορφο καλοκαιρινό χώρο της πόλης, το Suite Project. To κόστος είναι 16€ / άτομο και η κράτηση είναι απαραίτητη.

 

Ελπίζουμε να σας δούμε σε όλες ή κάποιες από τις εκδηλώσεις μας!

 

 

Servo per amikeco’ – ‘Υπηρετώ δια της Φιλίας’