2η Συνάντηση Φιλίας και Αδελφοσύνης Τ.Δ. Βορείου Ελλάδος και Τ.Δ. Εγνατίας Οδού

ΝΕΑ ΙΡΑ on 1 Oct , 2015

Η Τοπική Διοίκηση Σερρών της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών  ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ  την 2η Συνάντηση Φιλίας και Αδελφοσύνης Τ.Δ. Βορείου Ελλάδος και Τ.Δ. Εγνατίας Οδού στην πόλη των Σερρών το Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015.H ανακοίνωση πρόσκληση της τ.δ. ΙΡΑ ΣΕΡΡΩΝ:

Καλούνται τα Διοικητικά Συμβούλια   οι Πρόεδροι  και τα μέλη των Τοπικών που κοινοποιείται η παρούσα πρόσκληση καθώς και όποια άλλη Τοπική που επιθυμεί να παραβρεθούν  σε αυτήν την συνάντηση που στόχο έχει την σύσφιξη σχέσεων και ανταλλαγή απόψεων για όλα τα θέματα που απασχολούν την Ένωση μας γενικότερα σε κλίμα εορταστικό και φιλικό.

Την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθούν και τα εγκαίνια των νέων ανακαινισμένων γραφείων μας που στεγάζονται στην Λέσχη της Αστυνομίας σε κεντρικό σημείο της πόλης μας όπου θα κληθούν και φορείς υπηρεσιακοί καθώς και της  τοπικής αυτοδιοίκησης.

Για όποιους συναδέλφους επιθυμούν να διανυκτερεύσουν στις Σέρρες υπάρχουν διαθέσιμα δωμάτια σε ξενοδοχεία της περιοχής και σε διάφορες κατηγορίες και τιμές  που κυμαίνονται από 25 έως 50 ευρώ το δωμάτιο οίκησης.

Στην συνέχεια θα επισκεφτούμε (με τα Ι.Χ. μας ) όποιος επιθυμεί την Ι.Μ. Τιμίου Προδρόμου (www.im-prodromou.gr) που χρονολογείται από το 1270 όπου θα ξεναγηθούμε από την Ηγουμένη της μονής γερόντισσα Φεβρωνία και  βρίσκεται 12 χιλιομέτρα περίπου βορειοανατολικά της πόλης των Σερρών και όποιος δεν επιθυμεί μπορεί να παραμείνει στην πόλη για μια σύντομη περιήγηση στην αγορά.

Στην συνέχεια θα παραχωρηθεί δεξίωση με γεύμα σε ρεστοράν της πόλης με άφθονο φαγητό και ποτό το οποίο θα κοστίσει από 12 έως 15 ευρώ το άτομο.
Όταν  τελειώσουμε από το γεύμα η Τοπική μας θα προσφέρει καφέ στο πιο όμορφο σημείο των Σερρών στην Ακρόπολη  στον λόφο Κουλά.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ :
10.00 Άφιξη-υποδοχή όλων των Αντιπροσώπων  Τ.Δ στην πόλη των Σερρών στη Λέσχη της Αστυνομίας που βρίσκεται στον αύλειο χώρο του Διοικητηρίου ( πρώην Νομαρχίας) Σερρών.
10.15  Αγιασμός των νέων μας γραφείων.
10.30 Χαιρετισμός Προέδρου Τ.Δ. Σερρών – σύντομος μπουφές.
11.00 Αναχώρηση για Ι.Μ.Τιμίου Προδρόμου.
11.20 Άφιξη στο Μοναστήρι – Ξενάγηση.
13.00 Αναχώρηση για το ρεστοράν
13.20 Άφιξη στο ρεστοράν – Γεύμα.
17.00 περίπου καφέ στον Κουλά.
Αναχώρηση.