2ο πασχαλινό κύπελλο αγάπης

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 2ο Πασχαλινό Κύπελλο Αγάπης στο Μουζάκι, το οποίο πλέον έχει εξελιχθεί σε θεσμό για την περιοχή, κατά τη διάρκεια των ημερών του Πάσχα.

Το κύπελλο βόλεϊ διοργανώθηκε και φέτος με σκοπό να ενισχυθούν οι συνάνθρωποί μας που έχουν ανάγκη και γι’ αυτό αντί εισιτηρίου κατά τη διάρκεια των αγώνων συγκεντρώθηκαν τρόφιμα μακράς διαρκείας και άλλα είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία στη συνέχεια διανεμήθηκαν σε άπορες οικογένειες της περιοχής με τη συνδρομή της δομής «Βοήθεια στο Σπίτι», του Δήμου Μουζακίου.

 Το φετινό τουρνουά πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 30/3 και την Κυριακή 1/4 στο Κλειστό Γυμναστήριο Μουζακίου και συμμετείχαν οι ομάδες βόλεϊ Μουζακίου, IPA Καρδίτσας, Ένωσης Πυροσβεστών Δυτικής Θεσσαλίας και Εκπαιδευτικών Καρδίτσας. Για την ιστορία και μόνο, αφού τα αποτελέσματα περνούν σε δεύτερη μοίρα, στους ημιτελικούς της Παρασκευής έγιναν τα παιχνίδια Ένωση Πυροσβεστών Δυτικής Θεσσαλίας – Εκπαιδευτικοί Καρδίτσας (0-3) και Γ.Σ. Μουζακίου – IPA Καρδίτσας (3-1). Στον μικρό τελικό που έγινε την Κυριακή η Ένωση Πυροσβεστών Δυτικής Θεσσαλίας αντιμετώπισε την ομάδα της IPA Καρδίτσας (2-1) και στον μεγάλο τελικό ο Γ.Σ. Μουζακίου βρέθηκε απέναντι στην ομάδα των Εκπαιδευτικών Καρδίτσας (0-3).

Τη συνδιοργάνωση είχαν για μια ακόμη χρονιά ο Γυμναστικός Σύλλογος Μουζακίου & Περιχώρων «Γ. Πασιαλής» και η τοπική διοίκηση IPA Καρδίτσας με την στήριξη του ΝΠΔΔ «Αθλητισμός-Πολιτισμός-Νεότητα» του Δήμου Μουζακίου. Ευχαριστούμε θερμά όλους τους αθλητές που συμμετείχαν στους αγώνες, καθώς και τους φιλάθλους που βοήθησαν να συγκεντρωθεί η ποσότητα τροφίμων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης.

Servo per amikeco’ – ‘Υπηρετώ δια της Φιλίας’

 

Για το Δ.Σ.

        Ο Πρόεδρος                                                                Ο Γεν. Γραμματέας

Γεώργιος Ζαρχανής                                                          Νικόλαος Γούσιας

 

 

 

 

5/5 - (1 vote)