3η Εβδομάδα Δράσης – IPA Αλεξανδρούπολης

ΝΕΑ ΙΡΑ on 7 Jul , 2020

Στα πλαίσια της 3ης Εβδομάδας Δράσης από 22-29 Ιουνίου 2020 του Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (INTERNATIONAL POLICE ASSOCIATION) και σύμφωνα με τις Καταστατικές Αρχές που την διέπουν σε θέματα Πολιτισμού, Εθελοντισμού, Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Περιβάλλοντος και Αθλητισμού η Τοπική Διοίκηση Αλεξανδρούπολης συμμετέχοντας στις παραπάνω δράσεις ανέλαβε πρωτοβουλία στα πλαίσια του εθελοντισμού αλλά και προστασίας του περιβάλλοντος να προβεί στον καθαρισμό του δημοτικού πάρκου που βρίσκεται μεταξύ των οδών Εθνικής Αντίστασης – Πραξιτέλους & Πατρ. Γρηγορίου καθώς την παράδοση για ανακύκλωση πλαστικών φιαλών και πωμάτων που συγκεντρώθηκαν από τα μέλη μας.
Για τον σκοπό αυτό την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020 μέλη του Δ. Σ. μετέβησαν στο παραπάνω πάρκο καθαρίζοντας περιμετρικά το πάρκο και εσωτερικά την παιδική χαρά. Στη συνέχεια μεταβήκαμε στον χώρο ανακύκλωσης που βρίσκεται στον Αγ. Νεκτάριο όπου ανακυκλώσαμε πλαστικές φιάλες και στο Πολυκοινωνικό του Δήμου Αλεξανδρούπολης όπου παραδώσαμε τα συγκεντρωθέντα πλαστικά πώματα.
Η Ένωση μας πέρα από την εθελοντική της δράση θέλει με αυτές τις ενέργειες να εμφυσήσει και να προτρέψει τα μέλη της αλλά και τα μέλη της κοινωνίας να αναλαμβάνουν τέτοιες δράσεις που σκοπό έχουν το κοινό καλό και στο μέλλον θα συνεχίσει με παρόμοιες δράσεις που άπτονται των αρχών της.

                                                                   Servo per amikeco

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                  Ο Γεν. Γραμματέας

 

 

ΧΑΤΖΗΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ Κων/νος                       ΦΩΚΙΑΝΟΣ Σταύρος

Rate this post