3ο πασχαλινό κύπελλο Αγάπης

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε για τρίτη, συνεχόμενη χρονιά το Φιλανθρωπικό Τουρνουά Βόλεϊ στο Μουζάκι, «3ο Πασχαλινό Κύπελλο Αγάπης», που πραγματοποιήθηκε τη Μ. Δευτέρα και Μ. Τρίτη, 22-23 Απριλίου 2019, στο Κλειστό Γυμναστήριο Μουζακίου και συνδιοργανώθηκε από

το Γυμναστικό Σύλλογο Μουζακίου & Περιχώρων «Γ. Πασιαλής», την Ομάδα Φίλων Βόλεϊ Μουζακίου σε συνεργασία με την Τοπική Διοίκηση IPA Καρδίτσας και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Μουζακίου, με την στήριξη του Νομικού Προσώπου Πολιτισμός – Αθλητισμός – Νεότητα του Δήμου Μουζακίου και με σκοπό, όπως κάθε χρόνο, την ενίσχυση των ευάλωτων οικογενειών της περιοχής.

          Στο τουρνουά συμμετείχαν τα αγωνιστικά τμήματα Κορασίδων & Γυναικών καθώς και οι ΑΜΑΖΟΝΕΣ του Γ.Σ. Μουζακίου, οι δύο ομάδες Φίλων Βόλεϊ Μουζακίου, η ομάδα της Π.Υ. Μουζακίου καθώς και η ομάδα της IPA Καρδίτσας και κατά τη διάρκεια του διημέρου είχαμε όμορφους, όσο και ενδιαφέροντες αγώνες.

          Αντί εισιτηρίου συγκεντρώθηκαν τρόφιμα για την ενίσχυση των ευάλωτων οικογενειών της περιοχής μας. Οι συνδιοργανωτές νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους παίκτες των ομάδων μας που συμμετέχουν ανελλιπώς τα τρία αυτά χρόνια στις διοργανώσεις των κυπέλλων Αγάπης, τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και πρόσφερε σημαντικές ποσότητες τροφίμων και άλλων ειδών ανάγκης, καθώς και το ΝΠΔΔ του Δήμου Μουζακίου για την στήριξη, αλλά και τους υπαλλήλους του Κλειστού Γυμναστηρίου Μουζακίου για την υποστήριξη τους.

         Νικητές του τουρνουά ήταν όλοι όσοι συμμετείχαν.

Servo per amikeco’ – ‘Υπηρετώ δια της Φιλίας’

Rate this post