30 χρόνια ιστορίας για την ΙΡΑ Καρδίτσας

Η χρόνια που φεύγει ήταν ιδιαίτερα σημαντική για την τοπική διοίκηση Καρδίτσας, καθώς είχαμε την ευκαιρία να γιορτάσουμε την επέτειο των 30 ετών από την ίδρυση της.

         Κατά τη διάρκεια της χρονιάς και σε όλες τις εκδηλώσεις και δράσεις της τοπικής μας, η αναφορά στην επέτειο των 30 ετών ήταν συνεχής, καθώς πρόκειται για ένα σημαντικό ορόσημο στην πορεία μας. Είναι σίγουρο ότι τα επόμενα χρόνια θα είναι εξίσου δραστήρια και εποικοδομητικά για την ΙΡΑ Καρδίτσας, καθώς το πάθος όλων εμάς που την απαρτίζουμε είναι αστείρευτο.

        Με το κλείσιμο της χρονιάς θελήσαμε να διοργανώσουμε μια πολύ κεφάτη βραδιά, αντάξια με αυτή τη σημαντική επέτειο. Και αυτό έγινε πραγματικότητα στο NIGHT, έναν υπέροχο χώρο διασκέδασης της πόλης μας. Πριν ξεκινήσει το υπέροχο πρόγραμμα, ο πρόεδρος της τοπικής μας έκανε μια σύντομη αναδρομή στην ιστορία της και τίμησε τα μέλη του πρώτου διοικητικού συμβουλίου που προσκλήθηκαν και βρέθηκαν κοντά μας. Επίσης βραβεύτηκε για τη μεγάλη προσφορά του στην ΙΡΑ, ο κ. Δημήτριος Καλλιαντζής, ο οποίος στο λόγο του εξήρε το έργο της τοπικής μας διοίκησης και έδωσε σημαντικές ειδήσεις για το μέλλον του Αστυνομικού Μουσείου Καρδίτσας. Με την παρουσία του μας τίμησε ο Αστυνομικός Διευθυντής Καρδίτσας, κ. Θωμάς Καρανάσιος και ο πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων, κ. Αριστοτέλης Τσιόγκας, καθώς και πολλοί ακόμα συνάδελφοι και φίλοι.

        Ευχόμενοι μακροημέρευση στην τοπική μας διοίκηση είμαστε σίγουροι ότι, με την υποστήριξη των μελών μας, τα καλύτερα έρχονται.

Servo per amikeco’ – ‘Υπηρετώ δια της Φιλίας’

5/5 - (1 vote)