Συνέντευξη τύπου για τη νέα θεατρική παράσταση της ΘΕΑΤΡοpolice – video trailer

ΝΕΑ ΙΡΑ on 11 May , 2017
Κοινή συνέντευξη τύπου έδωσαν σήμερα οι φορείς που απαρτίζουν την θεατρική ομάδα της αστυνομίας Ακαρνανίας , με την συμμετοχή τεσσάρων κοινωνικών δομών του Αγρινίου. Συγκεκριμένα οι εκπρόσωποι της Τοπικής Διοίκησης Ακαρνανίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας, του ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου, της ΕΛΕΠΑΠ, της Ηλιαχτίδας, του εργαστηρίου Παναγία Ελεούσα και του Χαμόγελου του Παιδιού, ενημέρωσαν τα τοπικά ΜΜΕ για τις τέσσερις παραστάσεις που θα ανεβάσει στο ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου η θεατρική ομάδα ΘΕΑΤΡόpolice στις 18/19/20/21 Μαΐου.

Το έργο που θα ανεβάσει η θεατρική ομάδα είναι το «Ψέμα στο Ψέμα», ένα έργο που κατέκτησε την κορυφή του ερασιτεχνικού θεάτρου, αποσπώντας τις καλύτερες κριτικές και τα περισσότερα βραβεία μεταξύ όλων των ελληνόφωνων ερασιτεχνικών έργων που ανέβηκαν την χρονιά που μας πέρασε στην Ευρώπη. Το συγκεκριμένο έργο ανεβαίνει για δεύτερη χρονιά στο σανίδι του ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου και όσοι δεν κατάφεραν να το δουν πέρυσι θα έχουν την ευκαιρία να το παρακολουθήσουν φέτος.
Απόφαση των φορέων που στηρίζουν την θεατρική ομάδα είναι για κάθε μέρα από τις τέσσερις που θα παίζεται το έργο, να υποστηριχθεί και μία διαφορετική κοινωνική δομή της πόλης μας. Έτσι αντί για εισιτήριο οι θεατές θα μπορούν εθελοντικά να εισφέρουν τον οβολό τους, ώστε να βοηθήσουμε τις κοινωνικές δομές που αναφέραμε στην συνέχιση του πολύ σημαντικού έργου που επιτελούν.
Απ’ την πλευρά τους οι εκπρόσωποι των τον κοινωνικών δομών αφού ευχαρίστησαν τους φορείς της θεατρικής μας ομάδας, κάλεσαν τους πολίτες του Αγρινίου αλλά και των γύρω περιοχών, να στηρίξουν αυτή μας την πρωτοβουλία η οποία αναδεικνύει το κοινωνικό πρόσωπο της αστυνομίας, γεμίζοντας την αίθουσα του ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου τις ημέρες που θα παίζεται το έργο.
Οι αστυνομικοί πέραν του δύσκολου έργου που επιτελούν και του ρόλου που καλούνται να παίξουν κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους. Αποδεικνύουν ότι μπορούν να ανταποκριθούν και σε άλλους ρόλους που δύσκολα θα μπορούσε κανείς να τους φανταστεί. Περιμένουμε απ’ την κοινωνία της πόλης μας να έρθει κοντά μας, να απολαύσει μια ξεκαρδιστική θεατρική παράσταση, και να βοηθήσει και στο έργο των κοινωνικών δομών της πόλης του Αγρινίου.