32ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Τμήματος της ΙΡΑ – Βράβευση της τ.δ. Καρδίτσας.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε από 11 έως 15 Μαΐου στη Ζάκυνθο το 32ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Τμήματος της ΙΡΑ, με συμμετοχή σχεδόν του συνόλου των τοπικών διοικήσεων της χώρας. Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου συζητήθηκαν διάφορα ενδιαφέροντα θέματα, μεταξύ αυτών και δύο προτάσεις που κατέθεσε η τοπική μας διοίκηση. Ήταν κοινή η διαπίστωση ότι μόνο μέσα από τη συνεργασία και ομοψυχία των συμμετεχόντων στη διοίκηση της Ένωσης, τόσο σε τοπικό, όσο και σε εθνικό επίπεδο μπορούν να επιτευχθούν οι στόχοι και να αναδειχθεί το έργο μας.

Επίσης, σύνεδροι και εκδρομείς είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τις ομορφιές του νησιού, εκμεταλλευόμενοι το άριστο εκδρομικό πρόγραμμα που ετοίμασε η τοπική διοίκηση Ζακύνθου, η οποία με την καθοδήγηση του Προέδρου της κ. Ανδριόπουλου, διακρίθηκε για τις ικανότητες και τη γενικότερη παρουσία της.

Από τις επιτροπές βραβεύτηκαν οι τοπικές διοικήσεις Ηρακλείου (Διοικητικά Θέματα), Χίου και Λέσβου (Πολιτιστικά Θέματα) και Δράμας (Κοινωνικά Θέματα). Η τοπική μας διοίκηση για ακόμη μια χρονιά έλαβε έπαινο για τη δραστηριότητα της σε Πολιτιστικά Θέματα.

Την τοπική μας διοίκηση εκπροσώπησε ο Πρόεδρος , Γιώργος Ζαρχανής.

syne1

syne2

 

 

????????????????????????????????????

syne4

syne5

Rate this post