35ο συνέδριο IPA, με διακρίσεις για την τοπική διοίκηση Καρδίτσας

Στην όμορφη Πάργα πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα το 35ο, πανελλήνιο συνέδριο του ελληνικού τμήματος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, με συμμετοχή του συνόλου των τοπικών διοικήσεων της χώρας. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης υπήρξε εποικοδομητική συζήτηση σχετικά με θέματα που αφορούν τη λειτουργία της Ένωσης, ενώ πραγματοποιήθηκε και ημερίδα με θέμα «Πολιτισμός, τουρισμός και ασφάλεια».

          Στα πλαίσια του συνεδρίου πραγματοποιήθηκαν, όπως προβλέπεται, και οι βραβεύσεις για τις πιο δραστήριες τοπικές διοικήσεις της περασμένη χρονιάς.  Η τοπική μας διοίκηση, όπως το συνηθίζει τα τελευταία χρόνια, ξεχώρισε και πάλι ανάμεσα στις πιο δραστήριες τοπικές διοικήσεις και έλαβε το πρώτο βραβείο για την πολιτιστική δραστηριότητα της, ενώ βρέθηκε στη δεύτερη θέση για την κοινωνική δράση της. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ψηφοφορία γίνεται από όλες τις τοπικές διοικήσεις της χώρας και αυτό δίνει πρόσθετη αξία στις βραβεύσεις.

          Αυτά τα δύο βραβεία προστίθενται στα υπόλοιπα όμοια που έχουμε λάβει τα τελευταία χρόνια και αναμφισβήτητα συντελούν στο να θεωρούμαστε μια από τις κορυφαίες τοπικές διοικήσεις της χώρας, γεμίζοντας μας υπερηφάνεια.  Ταυτόχρονα, μας δίνουν διαρκές κίνητρο για περισσότερες και καλύτερες δράσεις, πάντα προς όφελος της Ένωσης και των μελών μας. Ευχαριστούμε θερμά όλα τα μέλη και τους φίλους μας που κοπιάζουν και στηρίζουν, πάντα εθελοντικά, τις δραστηριότητες τις τοπικές μας κάθε χρόνο και μας οδηγούν σε αυτό το αποτέλεσμα.

            Η τοπική μας διοίκηση εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο κ. Γιώργο Ζαρχανή.

 ‘Servo per amikeco’ – ‘Υπηρετώ δια της Φιλίας’

 

Rate this post