4η Πανθεσσαλική συνάντηση τ. διοικήσεων Δ.Ε.Α. – Ελάτη Τρικάλων

Μέσα σε πολύ ευχάριστο κλίμα και πολύ μεγάλη συμμετοχή διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 26 και 27 Σεπτεμβρίου η 4η πανθεσσαλική συνάντηση τοπικών διοικήσεων ΙΡΑ στην Ελάτη Τρικαλων.
Η πανθεσσαλική συνάντηση των τεσσάρων τοπικών διοικήσεων (Λάρισα, Μαγνησία, Καρδίτσας & Τρικάλων) ξεκίνησε δειλά πριν από τέσσερα χρόνια στο Βόλο και φέτος ολοκληρώθηκε ως ιδέα και αποτελεί πλέον θεσμό, περιέχοντας μάλιστα στη διάρκεια της και εποικοδομητικές εργασίες, καθώς και σχεδιασμούς για κοινές δράσεις.

Η τοπική μας με μεγάλη χαρά έλαβε μέρος στη συνάντηση και κατέθεσε τις προτάσεις και απόψεις της, ενώ η «αποστολή» μας απαρτιζόταν από τον εντυπωσιακό αριθμό των δέκα οκτώ ατόμων. Στην Ελάτη βρέθηκαν για την πανθεσσαλική συνάντηση ο Α’ Αντιπρόεδρος του Εθνικού Τμήματος και Πρόεδρος του Τ.Ε.Α.Ε.Τ.Δ.Ε.Α. κ. Μαρούντας, ο Γεν. Γραμματέας του Ε.Τ. κ. Φώτογλου και εκπρόσωποι των τοπικών διοικήσεων Σάμου, Θεσπρωτίας και Δράμας.

Επίσης παρευρέθηκαν ο Αστ/κος Δ/ντης Τρικάλων κ. Γραββάνης και εκπρόσωποι της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων και του Δήμου Πύλης.

Ελπίζουμε όσα συζητήθηκαν και σχεδιάστηκαν να γίνουν πράξη και οι πανθεσσαλικές συναντήσεις να αντέξουν στη φθορά του χρόνου και να είναι ίδιες και καλύτερες με την τελευταία.
Ραντεβού το 2016 στο Πήλιο!

trikalaelati_gia internet

5/5 - (1 vote)