4ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου Αστυνομικών “ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΥΡΙΔΗΣ” (IPA Δράμας)

ΝΕΑ ΙΡΑ on 15 Oct , 2015

Η Τοπική Διοίκηση Δράμας (I.P.A) της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, στα πλαίσια των αθλητικών της εκδηλώσεων, σε συνεργασία με την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ν.Δράμας και τη Διεύθυνση Αστυνομίας Δράμας, θα πραγματοποιήσει για τέταρτη συνεχή χρονιά το Σάββατο 17 Οκτωβρίου και από ώρες 10:00΄ έως 14:30΄ στο αθλητικό κέντρο της Ε.Π.Σ. Δράμας στο Νικοτσάρα Δράμας, το 4Ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου Αστυνομικών, με τη συμμετοχή δώδεκα (12) συνολικά ομάδων από όλες τις Αστυνομικές Υπηρεσίες του Ν.Δράμας, καθώς επίσης την ομάδα Αποστράτων Αστυνομικών Ν.Δράμας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Δράμας και της ομάδας επιλέκτων ΄΄Φίλοι Θωδωρή Ζαγοράκη΄΄, προκειμένου να τιμήσουμε τη μνήμη του αδικοχαμένου και αξιαγάπητου συναδέλφου μας «ΒΑΣΙΛΗ ΛΥΡΙΔΗ».

Δ.ΤΥΠΟΥ

Το φετινό τουρνουά είναι αφιερωμένο στον εορτασμό των 50χρόνων από την ίδρυση του Ελληνικού Τμήματος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (1965-2015), 50χρόνια εθελοντισμού και συνεχούς κοινωνικής προσφοράς στην ελληνική κοινωνία.

Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο πρώην Αρχηγός της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου που κατέκτησε το Euro 2004 Θοδωρής Ζαγοράκης, ο οποίος και θα διαγωνιστεί στο τουρνουά με την ομάδα ΄΄Φίλοι Θοδωρή Ζαγοράκη΄΄.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Καλούμε όλους τους Δραμινούς να έρθουν με τα παιδιά τους στο γήπεδο, για να θαυμάσουν από κοντά και να φωτογραφηθούν, τόσο με τον αρχηγό της Εθνικής, όσο και με τους υπόλοιπους διακεκριμένους ποδοσφαιριστές που θα τον συνοδεύουν.

Το Δ.Σ. της Τ.Δ. Δράμας (I.P.A.) ευχαριστεί θερμά την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ν.Δράμας και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο κ. ΧΑΤΖΗΣΑΡΟΓΛΟΥ Γεώργιο για την αμέριστη συμπαράσταση και συνδιοργάνωση του τουρνουά, καθώς επίσης τον Διευθυντή της Δ/νσης Αστυνομίας Δράμας Α/Δ΄ ΚΑΪΠΑΚΗ Γεώργιο και όλους τους Διοικητές των Υπηρεσιών του Νομού, για την παροχή κάθε διευκόλυνσης στους διαγωνιζόμενους αστυνομικούς, αλλά και τον Διοικητή της Π.Υ. Δράμας Πύραρχο ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ Μάριο για τη συμμετοχή ομάδας Πυροσβεστικής στο τουρνουά.

Να ευχαριστήσουμε ακόμη για την ευγενική τους χορηγία τις εταιρείες ΙΣΑΑΚΙΔΗΣ ΑΒΕΕ εμπόριο καυσόξυλων, οικοδομικής ξυλείας – Pellet στο Καλαμπάκι Δράμας, Μάρμαρα-Γρανίτες ΠΑΥΛΙΔΗΣ Α.Ε. και το Κτήμα Κώστα ΛΑΖΑΡΙΔΗ, καθώς επίσης τον χορηγό επικοινωνίας μας STAR Βορείου Ελλάδος.

SERVO PER AMIKECO

(Υπηρετώ δια της φιλίας)

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

ΣΚΑΡΛΙΟΣ Μηνάς

ΑΦΙΣΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ 2015 FINAL