4.000 ψηφιακοί φίλοι ?

Η τοπική μας διοίκηση, αξιοποιώντας στο έπακρο τις ψηφιακές τεχνολογίες και με συστηματική προσπάθεια από το διοικητικό μας συμβούλιο, έχει καταφέρει να ξεχωρίζει με την παρουσία της στο διαδίκτυο τα τελευταία χρόνια.

Η παρουσία μας είναι έντονη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ η πάντα ενημερωμένη ιστοσελίδα μας, www.ipakarditsa.gr, δέχεται καθημερινά σωρεία επισκέψεων από όλες τις γωνιές του πλανήτη, δεν μπορούμε επίσης να ξεχνάμε ότι η δική μας ιστοσελίδα είναι από τις πρώτες στην Ελλάδα και άνοιξε το δρόμο στη δημιουργία αντίστοιχων από άλλες τοπικές, ξεφεύγοντας από τις περιορισμένες δυνατότητες των blogs.

Οι φίλοι μας μπορούν να μας βρουν στο Facebook, το twitter, το instagram και το google+. Παράλληλα, δεν πρέπει να λησμονείται ότι με μέριμνα της τοπικής λειτουργεί και η ιστοσελίδα του Αστυνομικού Μουσείου Καρδίτσας, www.karditsa-police-museum.gr, με διαρκώς αυξανόμενο αριθμό επισκέψεων επίσης.

Πριν λίγες μέρες μάλιστα, με τεράστια ικανοποίηση είδαμε να συμπληρώνεται ο εντυπωσιακός αριθμός 4.000 (ναι, τέσσερις χιλιάδες!!!) φίλων στο κορυφαίο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το facebook.

Είναι χαρακτηριστικό ότι αυτός ο αριθμός είναι ασύλληπτος για τις περισσότερες τοπικές διοικήσεις, αλλά και τα εθνικά τμήματα και κατατάσσει την τοπική μας μέσα στην πρώτη δεκάδα παγκοσμίως.

Μπροστά από τη σελίδα της τοπικής μας βρίσκονται μόνο οι αντίστοιχες του παγκόσμιου διοικητικού συμβουλίου και λίγων εθνικών τμημάτων. Αυτή η διάκριση μόνο χαρά και ευθύνη μας γεμίζει και μας δίνει ώθηση να δουλέψουμε ακόμη περισσότερο προβάλλοντας όχι μόνο το έργο της τοπικής μας, αλλά και αυτό των υπόλοιπων τοπικών της χώρας και με αυτό τον τρόπο να συμβάλουμε στην ανάδειξη του εθνικού μας τμήματος παγκοσμίως.

Ευχαριστούμε όλους τους φίλους μας, επειδή χωρίς την υποστήριξη τους δεν θα μπορούσαμε να φτάσουμε σε αυτά τα επίπεδα.

#ipakarditsatopinFacebook #ευχαριστούμε_πολύ #thankyousomuch #ServoPerAmikeco

 

5/5 - (1 vote)