Επίσκεψη στον Μητροπολίτη Σάμου των προέδρων τ.δ. ΙΡΑ Καρδίτσας και Σάμου

Τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σάμου κ.κ Ευσέβιο στην Ιερά Μητρόπολη Σάμου επισκέφτηκε την 1η Μαρτίου ημέρα Πέμπτη και ώρα 11.15 π.μ ο πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης ΙΡΑ Καρδίτσας Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών κ. Ζαρχανής Γεώργιος συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της ΙΡΑ Σάμου κ. Αβραμίδη Γεώργιο

Ο πρόεδρος της Τ.Δ ΙΡΑ Καρδίτσας κ. Ζαρχανής Γεώργιος μετέφερε τους χαιρετισμούς και τις ευχές από Εκκλησιαστικούς και Αστυνομικούς φίλους, στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σάμου κ.κ Ευσέβιο, όπου και τον παρέδωσε αναμνηστικά δώρα και προϊόντα από τον Νομό Καρδίτσας.
Ο πρόεδρος της ΙΡΑ Σάμου κ. Αβραμίδης Γεώργιος ενημέρωσε τον φιλοξενούμενο πρόεδρο της Τ.Δ ΙΡΑ Καρδίτσας κ. Ζαρχανή Γεώργιο για την Ιερά Μητρόπολη Σάμου και την ενίσχυση του φιλανθρωπικού της έργου σε άπορες οικογένειες της περιοχής.
Ο Μητροπολίτης Σάμου κ.κ Ευσέβιος εξήρε το έργο της Ελληνικής Αστυνομίας και επ’ ευκαιρίας της επισκέψεως των δυο προέδρων της ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ και ΙΡΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ έστειλε τις θερμότερες ευχές στο Αστυνομικό προσωπικό.
Οι Πρόεδροι των δυο τοπικών διοικήσεων ΙΡΑ Σάμου και ΙΡΑ Καρδίτσας δήλωσαν από κοινού, πως θα βρίσκονται πάντα στο πλευρό της κοινωνίας και της εκκλησίας και με τις λιγοστές δυνάμεις τους θα ενισχύουν το μεγάλο φιλανθρωπικό έργο της εκκλησίας.
Servo per Amikeco
 Υπηρετώ δια της φιλίας
Για το Δ.Σ
                   Ο  Πρόεδρος                            Ο     Γενικός Γραμματέας
            ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ Γεώργιος                         ΣΑΚΕΡΛΗΣ Γεώργιος
Rate this post