Αποκριάτικο πάρτυ ΙΡΑ Ηρακλείου 2019

ΝΕΑ ΙΡΑ on 12 Mar , 2019

Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών//Τοπική Διοίκηση Ηρακλείου πραγματοποίησε με επιτυχία, η οποία ξεπέρασε κάθε προσδοκία μας, το Σάββατο 23-02-2019 και ώρα 17:00 στην πολυτελέστατη αίθουσα του «Κτήματος ΚΑΛΑΘΑΚΗ» στις Μαλάδες Ηρακλείου, το καθιερωμένο για 11η συνεχή χρονιά αποκριάτικο πάρτυ.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν Αστυνομικοί όλων των βαθμών, φίλοι της Ένωσης μας, και φυσικά με εντυπωσιακές μεταμφιέσεις οι μικροί μας φίλοι που απόλαυσαν το παιχνίδι- χορό – μουσική με την ψυχαγωγό ΜΑΡΟΥΛΙΤΑ και τον DJ της Παγκόσμιας Συνδιάσκεψης κ. Κωνσταντίνο ΡΟΔΙΤΑΚΗ.   

Θα θέλαμε ιδιαιτέρως να ευχαριστήσουμε  τον Α/Α΄ κ. Εμμανουήλ ΘΕΟΔΟΣΟΥΛΗ της Δ.Α. Ηρακλείου,  τον Πρόεδρο της Παγκρήτιας Ένωσης Αξιωματικών κ. Στέλιο ΚΑΡΑΚΟΥΔΗ, τον Πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Ν. Ηρακλείου κ. Γεώργιο ΠΙΚΡΑΚΗ, την Αντιπρόεδρο της Λέσχης LIONS “Κνωσός» κ Αικατερίνη ΠΕΡΓΑΜΙΝΕΛΗ  που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Ευχαριστούμε επίσης τον ιδιοκτήτη του Κτήματος ΚΑΛΑΘΑΚΗ κ. Θεόδωρο ΚΑΛΑΘΑΚΗ για την πλούσια και άψογη εξυπηρέτηση.

Οι τυχεροί της βραδιάς ήταν:

ο κ. Κωνσταντίνος    ΚΕΝΤΡΙΣΤΑΚΗΣ ο οποίος κέρδισε την SMART TV LED F+U FL 32” 400Hz  με αριθμό λαχνού  1065

και ο κ.  Νικόλαος ΠΑΝΙΕΡΑΚΗΣ  κέρδισε το   SMART PHONE HUAWEI Y7 PRIME 2018 3GB/32GB DUAL BLACK  με αριθμό λαχνού  1054.

 

Η Τοπική Διοίκηση Ηρακλείου της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών εκφράζει ένα μεγάλο

 

Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ω

 

για την συμμετοχή και την στήριξη στην προσπάθεια της.

 

Για την  Ι. Ρ. Α. Ηρακλείου

 

Rate this post