6η πανθεσσαλική συνάντηση τοπικών διοικήσεων ΙΡΑ

Μέσα σε πολύ ευχάριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 15 Ιουνίου, στα Τρίκαλα η 6η Συνάντηση των τοπικών διοικήσεων ΙΡΑ Θεσσαλίας, με την παρουσία του προέδρου του ελληνικού εθνικού τμήματος, κ. Ιωάννη Καραπατάκη, να μας τιμά ιδιαίτερα.

   Η συνάντηση έγινε σε αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου και παρευρέθηκαν, εκτός των τοπικών διοικήσεων Θεσσαλίας, ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Μητρόπουλος, επίτιμο μέλος του ελληνικού εθνικού τμήματος και της τοπικής διοίκησης Καρδίτσας και αντιπροσωπεία της τοπικής διοίκησης Αττικής υπό τον πρόεδρο της τοπικής και Αντιπρόεδρο του Ε.Τ. κ. Βλάσση Βαλατσό.

Επίσης χαιρετισμό απέστειλε ο πρόεδρος της τ.δ. Ηρακλείου και ταμίας του εθνικού τμήματος, κ. Μανώλης Ζαχαριουδάκης.

Η συζήτηση ήταν ουσιώδης και επιβεβαίωσε το άριστο κλίμα ομόνοιας και συνεργασίας που υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια ανάμεσα στις θεσσαλικές τοπικές διοικήσεις και ανάμεσα στις προτάσεις που συζητήθηκαν ήταν αρκετές που αφορούν κοινές δράσεις.

Μάλιστα, ήδη ξεκίνησε ο σχετικός σχεδιασμός. Χαρακτηριστικά και όσον αφορά το έργο που συντελείται από τις τοπικές διοικήσεις της Θεσσαλίας, ο κ. Καραπατάκης ανέφερε «Αγαπητοί φίλοι, ο απολογισμός του έργου των τοπικών διοικήσεων Θεσσαλίας αποτυπώνει τον αδιάκοπο αγώνα και τις προσπάθειες των διοικητικών σας συμβουλίων. Το έργο σας απαριθμεί ένα μεγάλο αριθμό σημαντικών δραστηριοτήτων και σας συγχαίρω για τις προσπάθειες σας».

Μετά το τέλος της συζήτησης και έπειτα από ένα σύντομο περίπατο στην πόλη, οι οικοδεσπότες Τρικαλινοί δεξιώθηκαν τόσο τους συμμετέχοντες, όσο και άλλους υπηρεσιακούς και θεσμικούς φορείς στον όμορφο χώρο του Φρουρίου.

 

Rate this post