6ο Φιλανθρωπικό τουρνουά βόλεϊ Μουζακίου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 6ο Φιλανθρωπικό Τουρνουά Βόλεϊ στο Κλειστό Γυμναστήριο Μουζακίου, την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019.

Σκοπός του τουρνουά, που καθιερώθηκε πια και πραγματοποιείται κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα στο Μουζάκι, είναι η συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τις οικονομικά ασθενέστερες οικογένειες της ευρύτερης περιοχής μας. Συνδιοργανωτές είναι η τοπικά μας διοίκηση, η Πυροσβεστική Υπηρεσία Μουζακίου, η Ομάδα Φίλων Βόλεϊ Μουζακίου και ο Γυμναστικός Σύλλογος Μουζακίου & Περιχώρων “ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΣΙΑΛΗΣ”, ενώ τη στήριξη του προσφέρει το ΝΠΔΔ Αθλητισμός-Πολιτισμός-Νεότητα του Δήμου Μουζακίου.

Ευχαριστούμε θερμά το Δήμο Μουζακίου και την Πρόεδρο του ΝΠΔΔ Αθλητισμός-Πολιτισμός-Νεότητα κα Ελένη Ρούσσα για την στήριξη στο όλο εγχείρημα. Επίσης ευχαριστούμε όλο τον κόσμο που προσήλθε στο κλειστό, παρακολούθησε τα παιχνίδια και προσέφερε για τους συνανθρώπους μας. 

Τα συγκεντρωμένα είδη και τρόφιμα παραδόθηκαν το πρωί της Δευτέρας 23 Δεκεμβρίου στη ΔΗΚΕΔΗΜ για να μοιραστούν μέσω της δομής “ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ”, από το Δήμαρχο Μουζακίου κ. Φάνη Στάθη και εκπροσώπους των συνδιοργανωτών.