8ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου «Άγιος Αρτέμιος» Τ.Δ. Ακαρνανίας

ΝΕΑ ΙΡΑ on 10 Mar , 2018

Η τοπική διοίκηση Ακαρνανίας στο πλαίσιο των δράσεών της για την ανάπτυξη του φιλαθλητικού πνεύματος και των σχέσεων της αστυνομίας με την κοινωνία, διοργανώνει για όγδοη χρονιά τον Λαϊκό Αγώνα Δρόμου 8χλμ «Άγιος Αρτέμιος» και παράλληλο αγώνα δρόμου 1χλμ για μαθητές δημοτικού. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Απριλίου. Η εκκίνηση του αγώνα του 1χλμ θα γίνει στις 17:30 και του αγώνα των 8χλμ στις 17:45.

    Καλούμε όλους όσους αγαπούν τον αθλητισμό να συμμετέχουν στην διοργάνωσή μας αυτή. Καλούμε επίσης τους γονείς των μαθητών δημοτικού, να φέρουν τα παιδιά τους να τρέξουν, να χαρούν και να ξεναγηθούν στο αστυνομικό μέγαρο. Να δουν και να μάθουν  από πρώτο χέρι για την αστυνομία και τον ρόλο της.

Για όλους τους συμμετέχοντες και στους δύο αγώνες θα υπάρχουν μετάλλια, αναμνηστικά διπλώματα, νερά, χυμοί, μικρογεύματα και κληρώσεις δώρων για τους μικρούς μαθητές, ενώ για τον αγώνα των 8χλμ θα υπάρχουν και κύπελλα για τους πρωτεύσαντες στις κατηγορίες τους. Οι λεπτομέρειες του αγώνα περιγράφονται αναλυτικά στην προκήρυξη που ακολουθεί.

 

Για το Δ.Σ

 

Ταμπακέλης Δημοσθένης

Υπεύθυνος επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων.

 

Για εγγραφή και περισσότερες πληροφορίες ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο http://ipa-akarnanias.blogspot.gr/

 

Rate this post