Εορτασμός Αποστόλου Παύλου

ΝΕΑ ΙΡΑ on 18 Jul , 2022

Τον προστάτη του, Απόστολο Παύλο, τίμησε για μια ακόμη χρονιά το εθνικό μας τμήμα. Το τριήμερο, 28-30 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκαν σε όλη τη χώρα, από το εθνικό μας τμήμα αλλά και πολλές τοπικές διοικήσεις, εκδηλώσεις προς τιμή του Αγίου, του χαρακτηριζόμενου και ως Αποστόλου των Εθνών.

Από την πλευρά της τοπικής μας διοίκησης, διοργανώθηκε εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων, στο Ιεραποστολικό Κέντρο Πορτίτσας, όπου παρευρέθηκαν πολλά μέλη και φίλοι της τοπικής μας διοίκησης και μεταξύ αυτών, ο ιδρυτής και διευθυντής του Αστυνομικού Μουσείου Καρδίτσας, Υποστράτηγος ε.α. κ. Δημήτρης Καλλιαντζής και ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας, κ. Ιωάννης Μακρής, συνοδευόμενος από τον Ταμία, κ. Χαρίλαο Παπαγεωργίου. Τον εσπερινό τέλεσε ο πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης, κ. Νεκτάριος Μητρόπουλος, Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Σπηλιάς και επίτιμο μέλος της τοπικής μας διοίκησης και του εθνικού τμήματος ΙΡΑ.

Στα πλαίσια του εορτασμού πραγματοποιήθηκε και η δεύτερη τακτική αιμοδοσία για το 2022, καθώς οι ανάγκες για αίμα και ο εθελοντισμός δεν σταματούν ποτέ. Έτσι, για πολλοστή φορά καλέσαμε τα μέλη μας σε εθελοντική αιμοδοσία, στο πάντα φιλόξενο Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Καρδίτσας, με τον διευθυντή κ. Κων/νο Αθανασίου να μας καλωσορίζει θερμά και το νοσηλευτικό προσωπικό να μας υποδέχεται άριστα.      

           

 ‘Servo per amikeco

‘Υπηρετώ δια της φιλίας’

Rate this post