Με το δεξί η ομάδα μπάσκετ της ΙΡΑ Καρδίτσας

Με μια εντυπωσιακή νίκη στην πρεμιέρα απέναντι στην ομάδα των Μηχανικών ξεκίνησε τις υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα μπάσκετ εργαζομένων Καρδίτσας η ομάδα της τοπικής μας διοίκησης. Απέναντι στους περυσινούς πρωταθλητές και ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση και του φετινού τίτλου, η ομάδα μας ήταν άκρως ανταγωνιστική από το πρώτο δευτερόλεπτο και ήταν το αφεντικό της αναμέτρησης σε όλη τη διάρκεια της, με το τελικό σκορ να είναι 61-42.

Εκμεταλλευόμενη το γεγονός ότι οι βασικοί παίκτες βρέθηκαν σε πολύ καλή μέρα και έχοντας αρκετές λύσεις από τον πάγκο μετά τις φετινές σημαντικές προσθήκες, η ομάδα της ΙΡΑ Καρδίτσας έδειξε ότι φέτος είναι έτοιμη για τη διάκριση. Οι δυνατότητες της ομάδας θα αναδειχθούν καλύτερα στις επόμενες αναμετρήσεις και είμαστε σίγουροι ότι όλοι οι παίκτες θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, εκπροσωπώντας την ΙΡΑ και την Ελληνική Αστυνομία.

Το πρωτάθλημα διεξάγεται σε δύο ομίλους των τεσσάρων ομάδων και θα ακολουθήσουν οι μεταξύ τους νοκ άουτ αναμετρήσεις, ανάλογα με τη θέση που θα καταλάβουν στον όμιλο. Ο τελικός αναμένεται να διεξαχθεί περίπου στα μέσα Ιουνίου.

Καλή συνέχεια σε όλους τους αθλητές και μακριά από τραυματισμούς!

3/5 - (2 votes)