Εορταστικό μήνυμα Προέδρου του ΕΤ κ. Ιωάννου Καραπατάκη

ΝΕΑ ΙΡΑ on 26 Dec , 2016

Φίλες και φίλοι,

Γιορτάζουμε τις Άγιες μέρες των Χριστουγέννων  και το μήνυμα για αγάπη και ειρήνη, ζεσταίνει και συγκινεί τις καρδιές όλων των ανθρώπων στο χριστιανικό κόσμο.

Το Ελληνικό Τμήμα/ΙΡΑ ανταποκρινόμενο στις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις της σημερινής πραγματικότητας και με δεδομένο ότι διανύουμε μία δύσκολη περίοδο για τη χώρα μας, προχώρησε με στοχευόμενες δράσεις εξωστρέφειας όπως π.χ. το 1ο Διεθνές Συμπόσιο Αστυνομικών στην Αρχαία Ολυμπία που πραγματοποιήθηκε με την ευκαιρία των εκδηλώσεων Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο και την εσπερίδα που πραγματοποιήθηκε 18-10-2016 στο Μέγαρο της Παλαιάς Βουλής με θέμα: Αστυνομία και Αριστοτελική Φιλοσοφία.

Εμπνεύσαμε με τις δράσεις μας, δίνοντας ελπίδα στα μέλη μας και δημιουργήσαμε εκδηλώσεις που προβάλλουν τόσο το έργο του Ελληνικού Τμήματος όσο και των Τοπικών Διοικήσεων σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, αποτέλεσμα των οποίων υπήρξε η διεθνής βράβευσή μας από το Παγκόσμιο Συμβούλιο ΙΡΑ και η απονομή στο AUCKLAND της Νέας Ζηλανδίας  του βραβείου IPA WORLD POLICE PRIZE.

Δεν παρασυρθήκαμε από την γοητεία της σύγκρουσης και των καθημερινών εντάσεων, αλλά με ειλικρινές πνεύμα συνεργασίας, συναίνεσης και αλληλεγγύης προχωράμε όλοι μαζί κάνοντας πράξη τις αρχές του SERVO PER AMIKECO.

Αγαπητοί συνάδελφοι, η ανατολή της Νέας Χρονιάς, δίνει σε όλους μας την ευκαιρία να αφήσουμε πίσω κάθε πικρή ανάμνηση και να επιδιώξουμε με αισιοδοξία την επίτευξη νέων, ακόμη πιο αποτελεσματικών δράσεων που θα ενισχύουν τον κοινωνικό προσανατολισμό της Ένωσής μας.

Επιτρέψτε μου να εκφράσω τις εγκάρδιες ευχαριστίες μας σε όλους τους εθελοντές συναδέλφους που πίστεψαν και στάθηκαν δίπλα μας, που συμμετείχαν ανιδιοτελώς και μας βοήθησαν αυτή τη δύσκολη χρονιά, που μας στήριξαν ποικιλοτρόπως και έτσι αναδείξαμε μέσα από σημαντικές εκδηλώσεις το έργο του Ελληνικού Τμήματος.

Ευχόμαστε ολόψυχα το 2017 να είναι χρονιά ευημερίας και ανάπτυξης για τη Χώρα μας, σε όλους δε τους αστυνομικούς εν ενεργεία και εν αποστρατεία να περάσουν τις γιορτές των Χριστουγέννων με υγεία και οικογενειακή ευτυχία.

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά!

 

SERVO PER AMIKECO

Ο Πρόεδρος

Ιωάννης Καραπατάκης

Rate this post