ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ

ΝΕΑ ΙΡΑ on 27 Dec , 2018

Αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου του Εθνικού Τμήματος Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών, αποτελούμενη από τους κ.κ. Ιωάννη Καραπατάκη, Βλάσιο Βαλατσό, Κυριάκο Κάρκαλη και Σπυρίδωνα Φώτογλου, επισκέφθηκε την 22 Δεκεμβρίου 2018 τον Αρχηγό Ελληνικής  Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Αριστείδη Ανδρικόπουλο, παρουσία και του Διευθυντή του Επιτελικού Γραφείου του κ. Αρχηγού, Υποστράτηγο κ. Βολυράκη Στυλιανού.

Η συνάντηση  έγινε σε εγκάρδιο κλίμα. Στον κ. Αρχηγό παρουσιάστηκαν από τον Πρόεδρο συνοπτικά οι δράσεις μας και αναλύθηκε το έργο της Ένωσής μας. Ο ίδιος, μέλος μας ων, εδήλωσε γνώστης του έργου που επιτελείται από την Ένωση μας και υποστηρικτής. Σε αυτό το πλάισιο, ετέθησαν αιτήματα,  στα οποία ο κ. Αρχηγός ήταν θετικός.

Εν συνεχεία η αντιπροσωπεία επισκέφθηκε τον Προϊστάμενο Επιτελείου Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο κ.  Ανδρέα Δασκαλάκη, τον Προϊστάμενο Κλάδου Οικονομοτεχνικής Υποστήριξης και Πληροφορικής , Υποστράτηγο κ. Παναγιώτη  Ντζιοβάρα παρόντος και  του Διευθυντή της Διεύθυνσης Πληροφορικής  Α/Δ κ. Αριστείδη Μούρτου, στους οποίους επίσης έγινε παρουσίαση των δράσεων μας

Ενόψει των αγίων ημερών και του ερχομένου νέου έτους,  αντηλλάγησαν ευχές  για υγεία, μακροημέρευση, οικογενειακή ευτυχία και επαγγελματική επιτυχία.

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΕΣ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ!

 

 

Rate this post